DECORACIÓ I MOBLES DE DISSENY

Benvinguts a JABSS, la teva destinació per a l’interiorisme i els mobles d’alta qualitat i disseny contemporani. Des del 1975 estem especialitzats en la creació d’espais elegants i funcionals.

Som distribuïdors oficials de les grans marques de mobles: les més avantguardistes, les més innovadores com Pianca, Porada, Lago, Auping, etc.

Contacta amb nosaltres sense compromís i posarem la nostra experiència a les teves mans per trobar el moble que necessites o qualsevol millora que vulguis fer a casa teva.

MARQUES EXCLUSIVES

La nostra experiència de més de 40 anys treballant amb grans marques de mobles de primera qualitat, com Ditre ItaliaMoradilloGandia Blasco. Reflecteix el nostre compromís indestructible amb l’excel·lència i el disseny d’interiors.

Amb nosaltres només pots comprar un moble individual o combinar diverses marques en un mateix projecte amb l’ajuda dels nostres interioristes.

PROJECTES DESTACATS

Explora la nostra galeria de projectes d’interiorisme i descobreix com hem transformat les llars de més de 5.000 clients satisfets